Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Proteste violente în Iran

Adaugat la :  27.11.2019

Mai bine de 100 de iranieni au fost uciși de la începutul protestelor violente din țară. Iranienii din mai bine de 100 de orașe au ieșit pe străzi pentru a protesta împotriva creșterii prețului carburanților și a creșterii ratei de șomaj. Unii cer demiterea liderului suprem. Regimul a suspendat accesul populației la internet, a rănit și a ucis protestatari.


Mike Ansari, Mohabat TV: Ni s-a spus că Iranul a suspendat accesul populației la internet. Astfel oamenii nu pot comunica între ei și cu exteriorul. Populația își exprimă nemulțumirea, supărarea, frustrarea față de liderii iranieni și față de elita din domeniul economic.


Potrivit Națiunilor Unite, numărul victimelor este mai mare față de numărul deceselor raportate de oficialitățile iraniene.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 802 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.