Proteste violente în Iran

Adaugat la :  27.11.2019

Mai bine de 100 de iranieni au fost uciși de la începutul protestelor violente din țară. Iranienii din mai bine de 100 de orașe au ieșit pe străzi pentru a protesta împotriva creșterii prețului carburanților și a creșterii ratei de șomaj. Unii cer demiterea liderului suprem. Regimul a suspendat accesul populației la internet, a rănit și a ucis protestatari.

Mike Ansari, Mohabat TV: Ni s-a spus că Iranul a suspendat accesul populației la internet. Astfel oamenii nu pot comunica între ei și cu exteriorul. Populația își exprimă nemulțumirea, supărarea, frustrarea față de liderii iranieni și față de elita din domeniul economic.

Potrivit Națiunilor Unite, numărul victimelor este mai mare față de numărul deceselor raportate de oficialitățile iraniene.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 802 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri