Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Radio Vestea Bună, un radio pentru întreaga familie

Adaugat la :  23.01.2020

Radio Vestea Bună este un post de radio creștin pentru copii, dar și pentru părinți. Acest proiect a luat ființă în cadrul Asociației Misionare pentru Educarea Copiilor. Având în vedere dezvoltarea rapidă a tehnologiei, organizația și-a îndreptat atenția spre mediul online, iar în 2014 a fost lansat postul de radio Vestea Bună.Evanghelizarea copiilor de la vârste mici face parte din viziunea Asociației Misionare pentru Educarea Copiilor-AMEC. Având în vedere dezvoltarea rapidă a tehnologiei, organizația și-a îndreptat atenția spre mediul online. Astfel, în 2014 a fost lansat postul de radio Vestea Bună.


Daniel Leonte, Asociația Misionară pentru Evanghelizarea Copiilor: Emite online, pentru copiii care sunt în mediul online. Am vrea să îl facem cunoscut pe Domnul Isus Hristos prin acest radio. E un loc sigur unde copiii și părinții pot să audă despre Domnul Isus, pot să afle informații folositoare pentru viețile lor.


Daniel Vasilca, Radio Vestea Bună: Ideea cu care s-a lansat acest post de radio este de a atinge cât mai mulți copii și în mod special copiii românilor care sunt în diaspora.


Radio Vestea Bună se adresează atât copiilor cât și părinților. Datorită conținutului curat, acest loc este unul sigur pentru cei mici.


Alex Grigore, Radio Vestea Bună: Sunt foarte entuziasmat să vă întâlnesc aici, în studioul Radio Vestea Bună de unde transmitem doar vești bune. Și cea mai bună veste este Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos. Tu ce fel de vești transmiți mai departe? Vești negative, vești toxice sau vești bune? Aici, în studio, se înregistrează pentru emisiunile pe care le auziți la Radio Vestea Bună și tot de aici se realizează emisiunile live. Vă invităm să luați parte la aceste emisiuni live, interactive și, de ce nu, să creșteți spiritual alături de copiii dumneavoastră și să participați la concursurile noastre.


Grila de programe cuprinde emisiuni și rubrici interactive, de divertisment, dar și educative.


Daniel Vasilca, Radio Vestea Bună: La Radio Vestea Bună puteți asculta povestiri biblice, întâmplări, ghicitori. Copiii pot învăța limba engleză de bază. Avem meditații pentru copii. Sunt și sezoane când avem emisiune live împreună cu soția mea, Doini. Avem o emisiune interactivă cu copiii și ei ne scriu pe WhatsApp. Cei mai mici înregistrează vocea lor pe WhatsApp. Emisiunea se numește „Ziua bună” și este o emisiune live. Avem foarte mulți ascultători, în special din Europa, dar și din alte țări ale lumii.


Scopul misiunii AMEC este evanghelizarea copiilor, iar Radio Vestea Bună este un instrument utile pentru împlinirea acestei viziuni.


Daniel Vasilca, Radio Vestea Bună: Acest post de radio a luat ființă ca o lărgire a acestei viziuni. Poate sunt copii care nu pot să participe la grupurile „Vestea bună”, la evanghelizări, care nu vin la biserică și atunci Radio Vestea Bună intră în casele lor prin intermediul internetului.


Lucrarea de evanghelizare a copiilor este foarte importantă pentru consolidarea credinței lor încă din copilărie și pentru că ei reprezintă biserica de mâine.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 810 – ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.