Raiduri aeriene în Siria Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  26.11.2020

Avioane de război israeliene au doborât diferite ținte în Siria, după ce Armata Israeliană a descoperit bombe așezate de-a lungul frontierei pe Înălțimile Golan. Raidurile aeriene au lovit poziții iraniene și siriene pe teritoriul Siriei, printre care tabere militare și depozite. Cel puțin 10 oameni au fost uciși. Potrivit Israelului, raidurile aeriene au fost un mesaj pentru Iran, potrivit căruia Israelul nu va tolera actele teroriste la granița sa. Potrivit Armatei israeliene, bombele au fost așezate de o echipă siriană condusă de forțele iraniene.

Benjamin Netanyahu: Nu vom permite abuzuri comise de armata iraniană împotriva noastră în Siria și nu vom tolera nicio încercare de a fi atacați de pe teritoriul Siriei. Oricine încearcă să ne atace, va suporta consecințele.

Emily Jones: Israelul a trimis baterii de apărare antirachetă Iron Dome pe Înălțimile Golan în cazul în care ar avea loc represalii din cauza raidurilor.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 854, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega