Reacția Israelului dacă SUA se alătură acordului nuclear iranian Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  24.11.2020

În timp ce Statele Unite așteaptă rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale, Israel urmărește îndeaproape acest demers. Liderii israelieni sunt conștienți de diferența majoră de politică externă între președintele Donald Trump și o potențială administrație Biden în legătură cu Iranul.

Principala preocupare pentru noi este problema iraniană, a declarat pentru CBN News Danny Danon, fost ambasador israelian în Statele Unite. Vicepreședintele Biden a spus foarte clar că vrea să intre din nou în acordul nuclear cu iranienii. El vrea să-l îmbunătățească, dar îi cunoaștem pe iranieni: îl vor juca pe degete. Vor continua cu înșelăciuni, cu minciuni și la sfârșitul zilei, vor avea același acord.

Biden și senatoarea Kamala Harris au făcut declarații pentru reînnoirea acordului, dacă Iranul îndeplinește anumite condiții. CBN News a contactat campania Biden și nu a primit niciun răspuns până în momentul redactării acestei știri.

Danon a declarat pentru CBN News că „toate opțiunile” sunt pe masa Israelului pentru a răspunde.

Nu le vom permite iranienilor să obțină capacități nucleare. Vom face tot ce este necesar. Avem mijloacele necesare pentru a ne asigura că nu se va întâmpla niciodată și o spunem cu adevărat.

Sursă: CBN

Știre extrasă din emisiunea Realități și Perspective Magazin, difuzată în data de 17 noiembrie 2020, pe canalul Alfa Omega TV.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega