Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Reactie la plecarea Asiei Bibi din Pakistan

Adaugat la :  20.05.2019

E o veste extraordinara ca Asiei Bibi i s-a ingaduit, in sfarsit, sa paraseasca Pakistanul! E minunat si toata lumea sarbatoreste, dar ramane o intrebare majora referitoare la aceasta situatie: de ce a durat atat de mult pana sa-i dea drumul?

Asia Bibi a fost achitata de catre Curtea Suprema a Pakistanului pentru acuzatia de blasfemie, dar ea este nevinovata. Cazul a fost respins la sfarsitul lunii octombrie, dar s-a facut apel, dupa care iar a fost respins.

Au fost nimicitori cu privire la acuzatiile ce i-au fost aduse. Chiar daca a fost achitata, ea a trebuit sa se ascunda, temandu-se pentru viata ei, in timp ce militantii au umblat din casa in casa pentru a o gasi si a o ucide.

A durat luni bune pana sa i se permita sa paraseasca tara. E o veste minunata ca a reusit sa plece, ajungand in Canada, unde se afla si fiicele sale.

Insa Pakistanul trebuie sa faca ceva pentru a-si proteja minoritatea crestina.

Organzatia Release International cere eliberarea altor 218 crestini care au fost acuzati tot de blasfemie in Pakistan. Acesta e un numar disproportionat!

Crestinii reprezinta o minoritate in acea tara, fiind mai putin de doua milioane de oameni. Insa un numar exagerat de mare de crestini sunt acuzati de blasfemie, adesea, pentru reglarea de conturi si eliminarea indivizilor. Release International cere ca acele legi sa fie revocate definitiv.

Sursa: GNA

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.