Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Realități și perspective, actualități din perspectivă creștină la Alfa Omega TV

Adaugat la :  20.05.2020

Dezvoltarea mass-media din ultimii ani și a industriei comunicării pe rețelele sociale și internet aduce în fața oamenilor informații mai mult sau mai puțin credibile. Este nevoie să evaluăm corect știrile pe care le vedem, auzim sau le citim. Ca și creștini trebuie să învățăm să înțelegem semnele vremurilor din România, Europa, Orientul Mijlociu și din întreaga lume, pentru a fi pregătiți, a ne ruga și a acționa. Prin emisiunea „Realități și perspective”, Alfa Omega TV oferă oamenilor o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale.Deși vremurile sunt tulburi, la Alfa Omega TV, noi credem că este important să înțelegem vremurile, pentru a ne ruga și a acționa adecvat, fiind sare și lumină pentru societate. În era fake-news este necesară o perspectivă creștină echilibrată asupra realităților contemporane.

„Realități și perspective” este o emisiune săptămânală de 60 de minute în care Alfa Omega TV prezintă telespectatorilor o perspectivă creștină asupra realităților contemporane, încurajând creștinii la rugăciune și la o mărturie relevantă în societate.


Cristian Șoimaru (București): Mă bucur să văd că această emisiune este deja consolidată - „Realități și perspective” - și sunt abordate subiecte chiar relevante, unele arzătoare, unele care unii oameni nu își dau seama cât de importante sunt, dar reprezintă tematici de politică externă, tematici de trenduri la nivel global. Cum spunea faimosul predicator britanic Spurgeon, că uneori trebuie să predicăm cu ziarul într-o mână și cu Biblia în alta. Nu în sensul de a le da aceeași greutate, ci trebuie să aducem realitatea și principiile Scripturii în contextul în care trăim. Și emisiunea „Realități și perspective”, dar și Alfa Omega TV în ansamblu, caută să facă lucrul acesta.


Adiel Bunescu (București): Apreciez accentul pe care îl puneți pe prezența Bisericii în societate și deschiderea Bisericii pentru a se conecta și a răspunde provocărilor lumii în care trăim.


O parte din programele „Realități și perspective” analizează printr-un filtru creștin diverse evenimente și situații actuale din România, Israel, Orientul Mijlociu și întreaga lume, pentru a ajuta creștinii să citească semnele vremurilor.

De asemenea, abordăm teme atemporale importante ale societății contemporane, cum ar fi: provocările Bisericii contemporane, avortul și adopția, familia, sexualitatea, diferite dependențe, viitorul Uniunii Europene, problematica islamului, antisemitismul, elemente escatologice în evenimentele actuale, credința și tehnologia, educația, munca, raportarea la stat și politică, integritatea în spațiul public. Aceste tipuri de emisiuni pregătesc practic creștinii pentru implicarea în toate sferele societății.


Producția talk-show-urilor „Realități și perspective” a început în anul 2016 și continuă și astăzi. Programele sunt difuzate săptămânal pe canalul Alfa Omega TV, pe alte televiziuni partenere. Ele sunt publicate gratuit online, atât ca emisiuni integrale, cât și ca extrase scurte. Multe interviuri sunt tipărite și în revista Alfa Omega TV Magazin.


Realizarea emisiunilor „Realități și perspective”, având o oră fiecare, presupune efort redacțional, filmarea în studio sau pe teren, preluarea materialelor de la corespondenți, pregătirea contribuțiilor inserate în emisiuni, editarea emisiunii și pregătirea pentru difuzare. Fiecare emisiune necesită zeci de ore de muncă, personal și echipamente specializate.


Tudor Pețan: Susține producția emisiunilor „Realități și Perspective”! Aceste emisiuni ajută telespectatorii să înțeleagă vremurile, să se roage și să știe cum să răspundă la dilemele contemporane, pentru a fi o mărturie relevantă în toate sferele societății. Fii și tu parte, roagă-te, donează, pentru ca aceste emisiuni să continue!


Aici găsești edițiile emisiunii „Realități și perspective”, precum și alte materiale despre înțelegerea vremurilor: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor


Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 827, difuzată în mai 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri


Fii parte la răspândirea Cuvântului Domnului, la vestirea venirii Lui și la echiparea credincioșilor: https://alfaomega.tv/donatii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.