Realități și Perspective MAGAZIN 14 iulie 2020

Adaugat la :  14.07.2020

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vei afla informații despre descoperirile cercetătorlor de la Universitatea Ben-Gurion din Negev, despre presupunerea britanicilor cu privire la proveniența COVID-19 și despre noul set de restricții din California impuse din cauza noului coronavirus. Tot atunci afli cum se închină creștinii din Kiev în pandemie și cum sunt protejate femeile din Anglia, care suferă în urma unui avort.

De asemenea, vei putea urmări un nou episod Semnele vremurilor, cu Willem Glasshouwer, intitulat „Antisemitism”, iar în final, Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea: