Realități și perspective MAGAZIN 14 octombrie 2020

Adaugat la :  14.10.2020

În cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, urmărim un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care vedem un material special, de la Vision for Israel, realizat cu ocazia Sărbătorii Sukkot. Tot atunci aflăm de la TPS că prințul saudit Bandar bin Sultan a criticat dur conducerea palestiniană și că liderul Hamas, Ismail Haniya și-a început activitățile împotriva acordului de pace dintre Israel și Bahrain. De la Global News Alliance aflăm că pastorul George Moushi din nordul Siriei oferă ajutor multor sirieni aflați în probleme grave. În final vom urmări Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Alte materiale creștine: https://alfaomega.tv/

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK Știrile Alfa Omega!

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională