Realități și perspective MAGAZIN 23 iunie 2020

Adaugat la :  24.06.2020

Pentru început, în această ediție veți putea urmări grupajul de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7, după care câteva informații preluate de la Global News Alliance, conform căruia, în urma Uraganului Dorian, localnicii nu au reușit nici până în prezent să revină la o viață normală, echipa mobilă de interventie rapidă a fundației creștine Billy Graham își continuă lucrarea de slujire în Minneapolis, iar Samaritans Purse se ocupă să pună la dispoziția celor din Kenya case sănătoase.

CBN informează că unele dintre protestele din S.U.A împotriva nedreptății rasiale au degenerat în profanări și distrugeri, iar TPS ne spune despre linia secretă a Statelor Unite ale Americii de comunicare cu conducerea Autorității Palestiniene și despre Israel, care este dispus să pună la dispoziția Emiratelor Arabe Unite „cercetările și constatările sale ample privind diverse aspecte ale provocării coronavirusului”.

In final, vom încheia cu grupajul de stiri si informatii de la Romanian Television Network Chicago.

La Realități și Perspective MAGAZIN aducem în fața ta evenimente de pe întreg mapamondul, pentru ca tu să fii informat și eventual să poți adăuga în acest mod noi motive pe lista ta de rugăciune.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea: