Realități și perspective MAGAZIN 30 iunie 2020

Adaugat la :  30.06.2020

În primul rând, un grupaj de știri realizat de colaboratorii nostri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7.

Din scurtul grupaj de știri realizate de Global News Alliance aflăm că luna aceasta, 100 de cupluri căsătorite din Taiwan, au participat la o ceremonie religioasă pentru a-și reafirma jurămintele de căsătorie, iar un pastor primit permisiunea pentru primul serviciu bisericesc in aer liber în Marea Britanie după marele blocaj.

TPS informează că un grup de foști generali ai IDF armata israeliană și înalți oficiali de securitate i-au solicitat președintelui Donald Trump să nu renunțe la planul său de pace numit și Acordul Secolului, iar Nefesh B’Nefesh facilitează imigrarea în Israel din America de Nord a emigranților care se vor întorce în Israel în următoarele trei luni.

Donald Trump urmează să ia o decizie importantă cu privire la poziția pe care Statele Unite ale Americii ar trebui să o aibă asupra planurilor Israelului de a anexa părți din Cisiordania, relatează CBN.

In final veți putea urmări grupajul de știri și informații din actualitatea internațională, realizat de colegii noștri români de la Romanian Television Network Chicago.

La Realități și Perspective MAGAZIN aducem în fața ta evenimente de pe întreg mapamondul, pentru ca tu să fii informat și eventual să poți adăuga în acest mod noi motive pe lista ta de rugăciune.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/StirileAlfaOmega

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.