Realități și perspective: retrospectiva săptămânii 17-23 mai 2021

Adaugat la :  7.06.2021

Iată o retrospectivă asupra știrilor importante din săptămâna 17-23 mai 2021, care au relevanță biblică pentru Biserica lui Hristos. Dintre acestea amintim alegerea unui episcop transgender în Biserica Luterană din America și implicarea bisericii creștine din India în situația actuală generată de COVID. Iar apoi, bineînteles, armistițiul dintre Israel și Hamas, încheiat vineri dimineața (21 mai) și implicațiile acestuia.

Ediție difuzată la Alfa Omega în 25 mai 2021.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională