Realități și perspective: retrospectiva săptămânii 24-30 mai 2021

Adaugat la :  2.06.2021

Vorbim despre crimele teroriștilor Fulani în Nigeria, despre atacul asupra unei biserici din Myanmar, despre prim-ministrul Netanyahu și critica sa asupra ministrului de externe francez, despre reacția Alianței Evanghelice Germane la antisemitism, despre amenințările Hezbolahului asupra Israelului și despre învinuirile aduse lui Biden cu privire la actualul conflict.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională