Reconciliere rasială Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  25.06.2020

Bisericile din Statele Unite au decis să pună accent pe lupta împotriva rasismului.

Steven Furtick: În biserica noastră există multă diversitate. Însă dacă celebrez această diversitate, dar nu mă ocup niciodată de discrepanțe, atunci asta este ipocrizie.

John Gray: Eu sunt dispus să mă pun în pielea altora ca să îi înțeleg mai bine. Însă, nu văd prea des acest tip de comportament din tabăra opusă. Dacă ar exista empatie, nu am mai vedea lipsa umanității.

Potrivit sondajului recent realizat de Grupul Barna legat de Biserică și rasism, 94% dintre pastori sunt de părere că congregațiile au responsabilitatea de a face publică discriminarea rasială. 76% dintre liderii bisericilor sunt de părere că bisericile ar trebui să susțină protestele pacifiste. În jur de 62% dintre biserici s-au pronunțat deja în mod public cu privire la protestele recente.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri