Relevanța Bisericii în timpuri de criză Reportaj Alfa Omega Tv, iunie 2020

Adaugat la :  3.06.2020

Întâlnirile din biserici, așa cum se desfășurau înainte de criza generată de pandemia de coronavirus se lasă încă așteptate. În spații închise, măsurile sunt foarte restrictive, dar în aer liber pot avea loc întâlniri a sute de persoane, însă cu respectarea distanțării sociale. Criza mondială de sănătate aduce schimbări în toate domeniile societății, inclusiv în Biserică.

Oamenii au envoie de stabilitate, de încurajare și de speranță, iar Biserica este provocată să găsească noi metode pentru a transmite Cuvântul lui Dumnezeu.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 829, difuzată în iunie 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Fii parte la răspândirea Cuvântului Domnului, la vestirea venirii Lui și la echiparea credincioșilor: https://alfaomega.tv/donatii

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională