Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Restaurarea relațiilor - Seminar cu Jarrol și Marjorie Cole

Adaugat la :  18.10.2019

Tema relațiilor din perspectiva lui Dumnezeu a fost abordată de autoarea Marjorie Cole cu ocazia seminarului desfășurat timp de trei zile la Biserica Agape Timișoara. Subiectul este unul de interes și ajută credincioșii să înțeleagă importanța de a dezvolta relații bazate pe dragoste, dar și faptul că se dă o luptă împotriva acestor relații.

Marjorie Cole, fondator, Life Recovery: Când studiem relațiile, trebuie să includem noțiunile de dragoste și de război, fiindcă ne aflăm într-un război. Cel rău duce un război împotriva noastră, vrea să ne distrugă relațiile. De aceea am vorbit despre războiul spiritual, despre faptul că vrăjmașul vine să ne înșele, să ne mintă, să ne facă să credem minciuni despre Dumnezeu, despre noi înșine și despre alți oameni. Vrea să întețească războiul și să creeze diviziuni. Dumnezeu vrea să aducă unitate în Biserică, binecuvântări, plinătate și viață. Nu le putem avea dacă suntem divizați, dar, dacă ne iubim unii pe alții... Isus a spus: „vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții” (Ioan 13:35). Conferința de față aduce revelația iubirii pentru oameni, prin Isus.

Daniel Matei, președintele Centrului Creștin Timișoara: Am învățat și învățăm despre aceste relații care au o importanță majoră în viața de creștin. Creștinul adevărat are relații în primul rând cu Dumnezeu, are relație cu Domnul Isus, are relație cu Duhul Sfânt și apoi are relație cu Trupul lui Hristos, cu membri din biserică.

Viața este formată din relații care pot fi sursa unor mari binecuvântări, dar și a unor mari probleme. Informațiile prezentate în cadrul seminarului au ca fundament studiul Bibliei care descrie aproape orice tip de relație: cu Dumnezeu, cu noi înșine, cu ceilalți, cu păcatul.

Jarrol Cole, pastor, biserica True Light din Dayton, Minnesota, SUA: Conferința este foarte importantă deoarece de multe ori nu înțelegem războiul spiritual de amploare care are loc pe întregul pământ. Nu doar în afara bisericii, ci și în biserică. În cadrul conferinței s-au transmis informații biblice pe care uneori nu le primim sau pe care nu le înțelegem. Informațiile prezentate au în spate multe experiențe și o înțelegere profundă a Cuvântului lui Dumnezeu. Credem că este folositor în echiparea oamenilor pentru a sluji întreaga Românie.

Adrian Pop, pastor, Biserica Noul Legământ Târgu Mureș: Consider că este un subiect extrem de important, mai ales pentru Biserică deoarece Domnul Isus s-a rugat adeseori pentru unitatea care trebuie să existe, pentru dragostea care trebuie să existe între cei care Îi poartă Numele.

Dumitru Geru, pastor, Biserica Vestea Bună Drobeta-Turnu Severin: Ne-a explicat sora noastră despre faptul că trebuie refăcute relațiile cu semenii noștri, relația cu Dumnezeu pe verticală și relația cu noi înșine.

David Serediuc, pastor, Biserica Filadelfia Iași: Această învățătură pe care sora Marjorie Cole a adus-o este o învățătură complexă și care e de mare folos oamenilor. Important este ca noi să o preluăm și să o implementăm.

Participanții la sesiuni au apreciat faptul că relațiile sunt importante în Biserică, dar și în societate.

Stratica Serediuc, Iași: Oamenii au mare nevoie de asta și duc lipsă de dragoste în general. Cred că asta m-a atins în inima mea și doresc foarte mult să practic asta.

Mia Pop, Târgu Mureș: Domeniul relațiilor... pur și simplu acesta e domeniul în care putem manifesta dragostea lui Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste, noi suntem chemați să arătăm dragoste și nu văd unde altundeva am putea arăta dragostea lui Dumnezeu și unde am putea să-L reprezentăm pe Dumnezeu mai bine decât în relațiile, și cu noi înșine, dar cu cei din familia noastră, semenii noștri, Biserica și cei din jurul nostru.

Carmen Eftene, Reghin: Am vrut să aprofundez învățătura nouă care o aduce Marjorie Cole, nouă pentru noi cel puțin.

Diana Pop, Timișoara: A fost interesantă tema. Foarte mulți tineri se confruntă cu relațiile pe care le au cu părinții. Probabil părinții lor nu l-au cunoscut pe Dumnezeu și atunci este un zid care se pune între ei. Sau poate sunt tineri orfani și nu îl cunosc pe Dumnezeu ca Tată.

În cadrul evenimentului găzduit de Centrul Creștin Timișoara, Marjorie Cole, în colaborare cu Alfa Omega TV, a lansat în România ultima ei carte, „Relațiile în termenii lui Dumnezeu”.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.