Resursele tipărite prin editura Alfa Omega ajung în diverse țări

Adaugat la :  26.11.2022

O seamă de autori au fost traduși prin intermediul Alfa Omega Publishing. Printre colaboratorii de început se află Marjorie Cole. Prima ei lucrare tipărită în România a fost manualul de eliberare și vindecare „Eliberând captivii”. Dintre autorii traduși în limba română, Marjorie Cole și Alain Caron vorbesc despre colaborarea cu Alfa Omega TV. De asemenea, am selectat câteva opinii ale telespectatorilor care apreciază cărțile și resursele tipărite de editura Alfa Omega, dar care și susțin financiar lucrarea.

Marjorie Cole, autor: L-am cunoscut pe Tudor Pețan, fondatorul Alfa Omega, în urmă cu mulți ani, în cadrul unei conferințe creștine media în Statele Unite. El căuta programe și materiale. A venit la mine și m-a întrebat de programe. Nu ne cunoșteam. I-am dat câteva videouri pe care le filmaserăm și cartea mea. Cred că era ”Diavolul în fața instanței”. Le-a adus în România. A tradus cartea și 20 de ani mai târziu cineva a citit cartea în română. Soția sa a urmărit programele televizate de la Life Recovery și ne-au invitat să venim aici. Asta s-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei ani (aproximativ 2017) . De când îi cunoaștem, am putut vedea că Alfa Omega a transmis mereu adevărul Cuvântului lui Dumnezeu în diverse țări, în țări unde mărturia Evangheliei lui Isus Hristos lipsește, în țări comuniste, în țări unde poate oamenii sunt saturați cu alte religii. Alfa Omega este ca o lumină care luminează prin adevărul pe care îl transmite. Traduce învățăturile și cărțile unor vorbitori minunați.

Alain Caron, apostol, fondator Rețeaua apostolică Hodos – Quebec, Canada: Sunt bucuros că Alfa Omega a tradus în limba română toate cărțile mele. Aceasta ajută la zidirea și la edificarea Bisericii pentru Împărăția lui Dumnezeu într-un mod apostolic, profetic și în oricare mod pe care Dumnezeu îl dorește. Așadar, cele șapte cărți sunt disponibile și mă bucur că puteți beneficia de ele. Oricine le poate citi și participa la această revelație pe care Dumnezeu ne-a dat-o. Vă binecuvântez pe fiecare. Mulțumesc din nou lucrării Alfa Omega pentru traducerea cărților în limba română.

Vadim Medvetki, pastor, Republica Moldova: Am văzut și cărțile traduse cu ajutorul Alfa Omega. Mă bucur pentru cărțile vorbitorului, apostolului Alain. Și cred că va ajuta. Vreau să iau și eu niște cărți, să citesc, pentru că noi ascultăm predica, iar apoi trebuie să ne reamintim despre ce era vorba. Și vă mulțumim mult pentru lucrarea pe care o faceți pentru România.

Marian Năstase, pastor, Biserica S.O.S. - Ploiești: Noi avem bucuria ca din când în când să vă și sprijinim financiar. Mă bucur că Dumnezeu lucrează prin mass media, în România. E un har, pentru că sunt țări occidentale în care nu mai poți emite Cuvântul lui Dumnezeu așa cum o facem noi în România, 24 de ore din 24. Deci, e un mare har.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.