Rețelele sociale pot fi benefice, folosește-le Creștini în media digitală

Adaugat la :  29.11.2020

Într-o lume în care aproape totul se digitalizează, iar oamenii folosesc tot mai mult internetul și dispozitivele electronice, credem că e necesar să folosim în scopuri bune toată bogăția de tehnologie și conținut ce ne stă la îndemână. Vrem să aducem o rază de speranță și să fim o sursă sigură de informare, așa că folosim rețelele sociale, site-ul, aplicația pentru mobile și newsletterul de mai mulți ani. (Apropo, știai că facem streaming video încă înainte de apariția YouTube-ului?) Află mai multe despre motivul și modul în care ne împlinim misiunea.

Dacă dorești să te abonezi la newsletter-ul nostru săptămânal, accesează linkul https://alfaomega.tv/acord și bifează căsuța abonare newsletter email saptamanal

Dacă vrei să ai acces la mai multe știri, dă like paginii noastre de facebook Stirile Alfa Omega TV

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV