Revelațiile unui profet despre politică E supranatural!, episodul 60

Adaugat la :  19.11.2020

Știrile oferă o perspective diferite în ce privește politica. Dar invitatul de azi, care e profet, are revelații ascunse despre politică.

Îți place? Atunci dă like și distribuie să vadă și alții. Dacă vrei și alte materiale, abonează-te la canalul nostru de YouTube. Vei putea primi notificări de fiecare dată când postăm ceva nou.

Seria prezintă investigații și reportaje despre oameni care au experimentat vindecări miraculoase, minuni, și au avut parte de întâlniri personale cu Dumnezeu.

Vizionezi episodul 60 (cod 1068). Poți consulta alte episoade ale emisiunii „E supranatural!” aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4SuXvoH-RauZYQOW9lbegOMJ

Caută-ne, uite toate locurile unde ne poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte