Revista Alfa Omega TV Magazin 9.5 - Valori crestine in societate (sep-oct 2019)

Adaugat la :  3.09.2019

Alfa Omega TV Magazin - Un numar special despre valori creștine în societate. Descoperă creștini, sau organizații creștine, care fac o diferență acolo unde sunt, care răspund la provocările contemporane ale societății române, care împlinesc nevoile oamenilor si care luminează comunitatea în care sunt. Citeste despre creștini care sunt parte din restaurea societății, sare și lumină în diverse sfere ale vieții. Programul Alfa Omega TV pentru septembrie-octombrie 2019.

Abonare gratuită: https://alfaomega.tv/revista#abonare

CUPRINS

VALORI CREȘTINE în societate – Editorial; DROGURILE ȘI RESTAURAREA CREȘTINĂ: Reportaj Teen Challenge; Integrarea deținuților. Fostul luptător Ignat îi sprijină pe cei care ies din penitenciare; Case sociale pentru familii defavorizate din Bistrița; AVORTUL, ABANDONUL ȘI ORFANII – Reportaj; Familia și societatea - realități și provocări; Creștinii și educația – Reportaj; Integrarea romilor în societate cu ajutorul Bibliei - Reportaj; Creştinul la locul de muncă – Reportaj; Ucenicizarea în societatea postmodernă - interviu cu Paul Gibbs; APOSTOLII RECONCILIERII. Valorile creștine și părinții UNIUNII EUROPENE; Provocările tehnologiei pentru societate Reportaj

Abonare gratuită: https://alfaomega.tv/revista#abonare