Rolul credincioșilor în protestele din Hong Kong

Adaugat la :  10.10.2019

Creștinii joacă un rol important în mișcările pro-democrație din Hong Kong. Joshua Wong este unul dintre lideri și un credincios dedicat. Recent, el a vorbit în fața Congresului Statelor Unite pentru a susține o lege care apără drepturile umane în Hong Kong.

Joshua Wong, activist din Hong Kong Bărbat: Când proiectul de lege a drepturilor omului și a democrației din Hong Kong va fi aprobat de Senat și de Cameră, atunci aceasta va fi o încurajare pentru poporul din Hong Kong deoarece ei vor ști că organizațiile internaționale sunt alături de Hong Kong.

Reporter: În această situație periculoasă și haotică, un grup de creștini a decis să iasă pe străzi și să slujească tinerilor.

Bărbat: Ei au dat dovadă de spirit de sacrificiu, au slujit din dragoste și vor să îi protejeze pe copii. Majoritatea dintre ei slujesc din dragoste. Ei știu cum a lucrat Dumnezeu și ce a făcut Biserica. Acum, ei iubesc Biserica mai mult și văd mâna lui Dumnezeu, o mână mare și iubitoare.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin 795 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri