Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Rolul credincioșilor în protestele din Hong Kong

Adaugat la :  10.10.2019

Creștinii joacă un rol important în mișcările pro-democrație din Hong Kong. Joshua Wong este unul dintre lideri și un credincios dedicat. Recent, el a vorbit în fața Congresului Statelor Unite pentru a susține o lege care apără drepturile umane în Hong Kong.

Joshua Wong, activist din Hong Kong Bărbat: Când proiectul de lege a drepturilor omului și a democrației din Hong Kong va fi aprobat de Senat și de Cameră, atunci aceasta va fi o încurajare pentru poporul din Hong Kong deoarece ei vor ști că organizațiile internaționale sunt alături de Hong Kong.

Reporter: În această situație periculoasă și haotică, un grup de creștini a decis să iasă pe străzi și să slujească tinerilor.

Bărbat: Ei au dat dovadă de spirit de sacrificiu, au slujit din dragoste și vor să îi protejeze pe copii. Majoritatea dintre ei slujesc din dragoste. Ei știu cum a lucrat Dumnezeu și ce a făcut Biserica. Acum, ei iubesc Biserica mai mult și văd mâna lui Dumnezeu, o mână mare și iubitoare.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin 795 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.