Rugăcine pentru Taiwan

Adaugat la :  3.08.2023

Zeci de mii de creștini se roagă neîncetat. Această mișcare fără precedent cuprinde întreg Taiwanul și toate denominațiile de acolo. Grupul de Rugăciune pentru Trezire Spirituală e un răspuns urgent la creșterea amenințării insulei cu război de către China, care ar putea avea consecințe catastrofale și asupra economiei globale.

Voce: Atmosfera e foarte tensionată, atitudinea beligerantă de război a Beijingului îngrijorează din nou Taipeiul.

George Thomas, reporter CBN: Armata Chinei a publicat recent acest material video cu imagini simulate despre modul în care ar putea avea loc un atac asupra Taiwanului. Insula mică, aflată în apropiere de țărmurile Chinei, este hărțuită aproape zilnic de armata Chineză. Între timp…

Voce: Taiwanul își îmbunătățește calitățile militare și se antrenează cu arme noi din SUA.

George Thomas: Pentru a se pregăti de un posibil război total.

Lyod Austin, Secretarul Apărării SUA: Să fie clar, nu căutăm un conflict sau o confruntare, însă nu vom ceda în fața intimidării sau a presiunii.

Lider de închinare: Nu va fi război.

George Thomas: În timp ce izbucnirea războiul se apropie pe zi ce trece, noaptea, creștinii din Taiwan se roagă.

Brian Lu, pastor, Biserica Pâinea Vieții Shekinah: Bisericile din Taiwan se roagă și postesc împreună mai mult ca niciodată. Are loc o mobilizare fără precedent la rugăciune.

George Thomas: Peste tot pe această insulă, oamenii se întrunesc zilnic, ca să se roage neîntrerupt pentru trezire, unitate, pocăință și protecție pentru țara lor.

Pastorul Gordon Huang, Biserica Taipei 101: Ceva atât de simplu începe să aibă un efect enorm asupra oamenilor din Biserică și din jurul Bisericii.

George Thomas: Gordon Huang conduce una dintre congregațiile cele mai cunoscute din Taiwan. Biserica sa se află în cea mai emblematică clădire cunoscută ca Tapei 101 în centrul capitalei. El se teme că războiul cu China se apropie și vrea ca creștinii să fie pregătiți.

Pastorul Gordon Huang: Un lucru e cert, oamenii vor fi așa de zguduiți de ceea ce urmează și ei vor să audă Evanghelia. Vei fi pregătit sau vei fugi?

George Thomas: Această idee de zguduire l-a impresionat pe Don Young cu doi ani în urmă.

Don Young, College Prayer International: Vremea s-a scurtat, a venit vremea să ne rugăm.

George Thomas: Young a slujit ca misionar american în vestul Africii timp de 15 ani și a călătorit în întreaga lume, învățându-i pe creștini cum să trăiască mai profund în rugăciune cu Domnul. În luna mai 2021, pastorul May a spus că a primit un cuvânt de la Domnul că Taiwanul va fi zguduit. El a adus acel mesaj liderilor bisericilor de aici, de pe insulă, ceea a dus la o mișcare de rugăciune care, în prezent, a cuprins întreg Taiwanul. S-a fondat Grupul Mișcarea de Rugăciune sau RPG alcătuit dintr-o mână de oameni, care au format grupuri și s-au rugat neîntrerupt, în ture, pentru Taiwan.

Don Young: Rugăciunea e singura metodă cu care poți trece prin orice eveniment care te zguduie. Isus a făcut totul cu ajutorul rugăciunii. Înainte era doar un moment petrecut cu

Dumnezeu pe care îl avem cu toții. Acum devine o adevărată mișcare pentru Dumnezeu. Există o diferență enormă între un moment și o mișcare.

BrIan Lu: RPG are mai multe grupuri cu doi sau trei oameni în fiecare grup. Astfel, când va izbucni războiul și nu vor mai exista clădiri unde oamenii să se poată întruni, ne vom putea totuși ruga în grupuri mici, astfel Biserica nu va fi afectată.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 994, difuzată la Alfa Omega TV în August 2023.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.