Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Rugăciune în fața spitalelor Mapamond creștin 826

Adaugat la :  13.05.2020

În Statele Unite, spitalele s-au confruntat cu un număr mare de pacienți de Covid-19. Într-unul dintre cele mai mari spitale din Virginia Beach, puterea rugăciunii aduce speranță și vindecare. Urmăriți reportajul!


Wendy Griffith: Vin aproape în fiecare zi, de la câteva persoane până la șase persoane, care cred că rugăciunea poate face diferența în aceste vremuri.


Scott Gilbert: Rostesc binecuvântare și vindecare totală în numele lui Isus, spre slava Ta, Doamne! Îți mulțumim, Doamne. Îți mulțumim, Doamne!


Wendy Griffith: Scott Gilbert și echipa sa de rugăciune vin în fața acestor spitale din Virginia Beach dinainte de Paște. Ei se roagă nu doar împotriva cazurilor de Covid-19, ci și pentru medici și asistente, și pentru toți cei care au nevoie de rugăciune.


Scott Gilbert: Suntem în parcare și asistenta de la triaj, deoarece triajul se face în parcare și nu se mai intră în spitale, deci asistenta de la triaj a venit la mine și m-a întrebat dacă mă simt bine, dacă am nevoie de ajutor. I-am spus că noi ne rugăm. Și-a ridicat brațele și a spus că, dacă ne rugăm, atunci să ne rugăm în continuare. Medicii de la triaj ne-au spus: „Mă numesc Mike, rugați-vă pentru mine personal.”


Wendy Griffith: Potrivit lui Gilbert, există multă teamă în rândul cadrelor medicale. Această femeie lucrează la un azil de bătrâni și a venit la camera de urgență din cauza unei anxietăți extreme.


Scott Gilbert: Ne-am rugat pentru ea și împotriva duhului anxietății care a părăsit-o. Ea a plâns, a fost mulțumitoare. I-am mai slujit și din alte puncte de vedere.


Wendy Griffith: Gilbert este de părere că vor avea loc miracole.


Scott Gilbert: Vreau să provoc Trupul lui Hristos, pe creștinii de rând, să se roage. Eu nu sunt deosebit, nu sunt unic, însă Domnul locuiește în mine și El atinge oamenii. El scoate draci din oameni. El vindecă.


Wendy Griffith: Firma lui Gilbert a fost nevoită să închidă din cauza pandemiei și el a ales acest mod de a ajuta.


Scott Gilbert: Să ne rugăm pentru oameni. Să chemăm prezența lui Dumnezeu. Să iubim oamenii.


Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 826, difuzată în mai 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Diverse materiale te așteaptă pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.