Rugăciune în parc Știre Alfa Omega Mapamond creștin 845

Adaugat la :  23.09.2020

Încă de la alegerile prezidențiale americane din 2016, un grup de rugăciune a organizat întruniri online și față-n față în întreaga țară. În prezent, grupul strategic de chemare la rugăciune națională neîntreruptă s-a oprit în fața Casei Albe pentru următoarele 50 de zile, care durează până la alegerile din 2020. Ei numesc această perioadă „50 de zile de binecuvântare”.

Subtitrare:

Isus. Mesia

Domnul Domnilor

Potrivit organizatorilor, scopul lor este acela de a se ruga pentru siguranța președintelui Statelor Unite, pentru țară și pentru ca Vestea cea bună a Evangheliei să fie propovăduită în toată America.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 845, difuzată în septembrie 2020.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV