Rugaciune pentru Ierusalim - o miscare de milioane de oameni prin retelele sociale

Adaugat la :  12.07.2019

Biblia ne spune sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului. Un grup a transformat acest mesaj intr-o miscare globala care atinge milioane de oameni. Pagina Jerusalem Prayer Team de pe Facebook a ajuns la 45-lea grup ca marime pe Facebook, cu mai bine de 61 de milioane de membri. Pagina este asa de numeroasa, incat a devenit rivala unor celebritati ca Beyonce. Membrii viziteaza zilnic pagina pentru a posta rugaciunile lor pentru Israel. Ei mai strang bani pentru proiecte umanitare in Orasul Sfant si in imprejurimi.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 782 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri