Rugăciune pentru pacea Europei

Adaugat la :  4.02.2023

Recent, în București a avut loc summitul european de rugăciune care a avut ca temă „Rugăciune pentru pacea Europei”. Au participat lideri de rugăciune din națiunile europene, din Statele Unite ale Americii și din alte zone ale lumii. Cu acest prilej s-a arătat că este nevoie de unitate și de mijlocire neîntreruptă.

Ioan Peia, pastor, European Prayer Summit: Lucrul cel mai important s-a întâmplat, Domnul a venit, și restul este ceea ce El știe să facă. Astăzi, prin harul Lui, am făcut această declarație, legământul de bine-primire a Împăratului slavei, care este o progresie a unui legământ, reafirmarea legământului nostru de dragoste și de căsătorie cu Domnul Isus Hristos, ca Biserică. Noi suntem Mireasa Lui. În Isaia 62:4 spune: ”Nu te vor mai numi Părăsită, Abandonată, ci te vor numi: Hefțiba, Plăcerea Mea este în ea şi ţara ta o vor numi Beula: tu ești căsătorită cu Mine, în legământ de căsătorie, cea căsătorită cu Domnul.”

Recunoscând această extensie a binecuvântărilor și promisiunilor lui Dumnezeu, de la Israel, rădăcina, la neamuri, am primit de la Domnul și am adoptat numele Beula, cea căsătorită cu Domnul, și am afirmat adevărul acesta, astăzi.

Pentru că Domnul privește dintr-o perspectivă diferită lumea, nu cum o văd politicienii și globaliștii lumii actuale, ci cheamă la unitate. Nădăjduim ca în curând, în primul rând, să auzim la știri despre oprirea războiului, și în al doilea rând, revenirea la unitate. De fapt, acest moment este primul moment autentic de mare importanță și dimensiune la nivelul continentului după lockdown, după toată acea perioadă teribilă cu COVID-ul când țările au fost separate, biserica a fost forțată să nu mai țină închinare. Mulțumim Domnului că am început cu ceva care a fost după voia Lui și nădăjduim că rezultatele vor fi pe măsură.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.