Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Rugaciunea ii apropie pe politicienii de la Washington

Adaugat la :  11.01.2019
Vizualizari :  3
+ Add To

Washington D.C. este mai divizat ca niciodata. Astfel, poate fi surprinzator faptul ca exista un grup de legiuitori bipartizani care se intrunesc, se inteleg bine si se roaga impreuna in fiecare saptamana.

Abigail Robertson: In acest climat profund partinitor, poate fi surprinzator faptul ca un grup de senatori democrati si republicani se intrunesc saptamanal sa se roage.

Chris Coons: Este vorba de democratii cei mai liberali si de republicanii cei mai conservatori. Nu este vorba de un grup de mijloc.

Abigail Robertson: Senatorul Partidului Democrat Chris Coons, care conduce grupul cu senatorul Partidului Republican James Lankford, spune echipei de stiri de la CBN ca aceasta este cea mai buna perioada a saptamanii.

Chris Coons: Noi impartasim exact ce ar dori sa afle opozitia la urmatoarea campanie, noi ne impartasim slabiciunile. Care sunt dezamagirile voastre? Ce anume a fost dificil in copilaria voastra, in casnicia voastra, in munca voastra din administratia publica? Acesti oameni se deschid cu adevarat.

Abigail Robertson: Ei incheie fiecare intrunire tinandu-se de mana, in rugaciune. Conform lui Coons, prieteniile legate in cadrul acestui grup de rugaciune contribuie la imbunatatirea relatiilor de munca cu membrii.

Chris Coons: Este foarte greu sa ataci pe cineva verbal in Senat sau in cadrul unui interviu daca dimineata v-ati tinut de mana si v-ati rugat impreuna. Acest fapt este foarte relevant, foarte important.

Abigail Robertson: Din perspectiva dumneavoastra, credeti ca Washingtonul este asa de divizat cum apare la stiri?

Chris Coons: Da. Insa, ce este greu de observat este faptul ca avem niste senatori destepti, capabili, motivati care vin aici sa imbunatateasca situatia tarii. Insa, este greu sa ajungem la un compromis.

Abigail Robertson: Una dintre tendintele care afecteaza negativ relatiile la Capitoliu este lipsa interactiunii sociale, deoarece legiuitorii nu mai locuiesc aici.

Chris Coons: Acum o generatie sau doua, toti senatorii si-au mutat familiile aici. Ei se stiau si in calitate de parinti la marginea unui teren de fotbal in masura in care se stiau ca si adversari la Senat.

Abigail Robertson: Cand ati venit aici, la cel fel de relatie v-ati asteptat sa aveti cu adversarii dumneavoastra si cum sunt aceste relatii?

Chris Coons: Joe Biden, predecesorul meu, a vorbit mult despre relatii stranse. Cand eram mai tanar si ma implicam deja in politica, el vorbea despre Orrin Hatch sau John McCain si ma miram ca sunt prieteni pentru ca nu aveau aceeasi viziune politica. Cand am venit aici, am vazut ca este o binecuvantare sa slujesc, sa calatoresc cu senatorul McCain, cu senatorul Hatch, si cu mai multi colegi. Treptat, am inteles ca este posibil sa legi prietenii adevarate.

Abigail Robertson: Coons spune ca unul dintre prietenii si mentorii sai cei mai buni este cineva cu care nu are nicio viziune politica in comun. Este vorba de senatorul republican Johnny Isakson din Georgia.

Chris Coons: Daca esti dispus sa investesti, sa calatoresti impreuna cu altii, sa petreci timp cu familia altora, sa ii asculti, atunci poti sa legi prietenii uimitoare.

Abigail Robertson: El recunoaste ca unii au nevoie de mai mult timp sa se vindece, asa cum s-a intamplat recent cu confirmarea judecatorului de la Curtea Suprema Brett Kavanaugh.

Chris Coons: Am avut o disputa serioasa cu senatorul Graham cu care am calatorit mult, cu care am legiuit, si care imi este apropiat. Astfel, acel moment a fost unul foarte dificil pentru mine.

Chris Coons: M-am dus acasa si sotia m-a intrebat: „De ce te-ai intalnit cu Lindsey Graham?” Si eu i-am spus: „Draga mea, inca mai sunt suparat in privinta audientelor Kavanaugh. Inca ma mai supara.” Insa, a fost vorba de o intalnire despre instaurarea pacii. Este de datoria mea sa gasesc o cale pentru a putea colabora cu senatorul Graham cu privire la lucrurile pe care le avem in comun, de care ne pasa si care sunt importante pentru tara noastra.

Abigail Robertson: Coons spera ca, odata cu trecerea timpului, ei vor reusi sa depaseasca divergentele din trecut si sa se impace.

Chris Coons: Este greu. Nu este usor sa trec peste certurile pe care le-am avut aici, insa, cred ca oamenii din Delaware m-au ales pentru acest motiv, sa ma tin de principiile mele, dar sa reusesc sa colaborez cu senatorii din celalalt partid si sa reusim sa ne respectam munca in mod reciproc.

Abigail Robertson: O motivatie importanta pentru Coons de a restaura relatiile este faptul ca lumea il priveste.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 756 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Dupa ce ciclonul Fani a lovit coasta Indiei luna trecuta, omorand cel putin 16 oameni, organizatia caritabila pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 418

In timp ce tulburarile politice continua sa provoace diviziuni pe tot teritoriul Marii Britanii, mii de crestini s-au...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Cu 15 ani in urma, la Bistrita s-au pus bazele unui proiect de suflet prin care s-au ridicat aproape 60 de case...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 135

Crestinii sunt chemati sa raspandeasca Evanghelia si sa slujeasca oamenilor, la fel cum a facut-o Domnul Isus Hristos....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Datorita copiilor care vin la biserica, Dumnezeu va schimba viata locuitorilor din satul Serinane. Oamenii din acest...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 8

Buna dimineata! Sunt doctorul Brian. Va rog sa-mi acordati un moment si sa va alaturati mie in rugaciune inainte de a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Recent, in Washington, D.C. nu a mai fost nicio separare intre Biserica si stat. Intreaga Biblie a fost expusa. Insa,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 225

O echipa de crestini rusi a mers in zonele indepartate ale Mongoliei cu Evanghelia. Mongolia este cunoscuta ca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum 44 de ani, fortele armate ale Vietnamului de Nord au ocupat teritoriul vecinilor lor din sud. Multi au decis sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.