S-a interzis cântatul în bisericile din California Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  15.07.2020

Guvernatorul statului Florida a interzis enoriașilor să cânte la închinarea din biserici. Potrivit unui sfat recent emis de Ministerul Sănătății, cântatul anulează efectele pozitive ale distanțării sociale. Citez: ”În locașurile de închinare să nu se mai cânte.” Mai multe biserici nu sunt de acord. Pastorul Sam Rodriguez coordonează 4.000 de biserici în calitate de lider al Convenției Naționale Latino-Americane de Lideri. El a declarat echipei de știri de la CBN că biserica condusă de el în Sacramento a încălcat ordinul.

Sam Rodriguez: Distribuim câte o mască fiecărei persoane care intră în clădire. Participanții se igienizează pe mâini. Îi rugăm pe bolnavi să nu intre în clădire. Monitorizăm fiecare familie, facem mai mult decât ne cere legea. Nu vreau ca oamenii să se infecteze cu Covid-19. Doamne ferește! Dar vom continua să ne închinăm.

Potrivit avocatului Matt Staver, fondatorul organizației Liberty Councel, restricțiile impuse de guvernatorul Californiei sunt neconstituționale.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 835, difuzată în iulie 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega