S-au ridicat restricțiile majore în Ierusalim Mapamond creștin 826

Adaugat la :  13.05.2020

Străzile din Israel se aglomerează din nou, după ce guvernul a ridicat restricțiile majore după șase săptămâni. Zidul Plângerii din Ierusalim este unul dintre locurile care se deschid pentru public. Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că Israelul s-a descurcat bine în timpul pandemiei de Covid-19. Numărul cazurilor noi a scăzut drastic. Oamenii vor putea părăsi casele. Se redeschid piețele, bibliotecile, școlile și sălile de sport. Patronii de firme sunt mulțumitori pentru șansa de a relansa economia.

Yaniv Hofi: Este minunat. Am așteptat de multă vreme să fim aici. Este distractiv. Este puțin greu să îți aranjezi masca tot timpul, dar e mai bine decât nimic.

Emily Jones: Sunt permise întrunirile de până la 20 de oameni, însă israelienilor li se cere să poarte măști în public și să practice distanțarea socială. Guvernul dorește ca oamenii să se întoarcă în stadiul premergător pandemiei de Covid-19 până la mijlocul lunii iunie.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 826, difuzată în mai 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Diverse materiale te așteaptă pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ