Sancționat de China

Adaugat la :  2.06.2021

China a sancționat un susținător al drepturilor religioase din America, pentru că a criticat în mod aspru guvernul comunist. Până la expirarea mandatului său cu câteva săptămâni în urmă, pastorul Johnnie Moore a slujit în cadrul Comisiei Statelor Unite pentru libertatea religioasă internațională. La emisiunea ”Faith Nation” de la CBN el a spus că a fost vizat de China, deoarece a cerut administrației Biden să pună accent pe respectarea drepturilor omului.

Johnnie Moore, promovator al drepturilor omului, pastor: Am sfătuit administrația Biden să urmeze în continuare politica administrației Trump, însă să se inspire din rivalitatea Americii cu Uniunea Sovietică cu o generație în urmă, adică să pună în prim-plan libertatea religioasă și drepturile omului. Trebuie să facem asta. Faptul că au luat această măsură disperată, care de fapt a fost în scop publicitar, adică să sancționeze pe cineva ca mine, demonstrează faptul să sunt sensibili, sunt mai slabi decât vor ei să credem că sunt. Trebuie să luăm o decizie, toți americanii, democrații și republicanii deopotrivă, să nu predăm generația următoare Partidului Comunist Chinez, ca să facă ei ce vor cu poporul inocent.

Moore a mai adăugat că, faptul că a fost sancționat de China este o onoare pentru el și va continua să apere drepturile creștinilor, musulmanilor și ale altor minorități persecutate din China.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 881, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională