Se deschid lăcașurile sfinte din Israel Reportaj Mapamond Creștin

Adaugat la :  4.06.2020

Biserica Nașterii Domnului din Betleem se va deschide pentru prima dată după luni de restricții impuse din cauza luptei împotriva noului coronavirus. Potrivit tradiției, biserica a fost construită pe locul unde S-a născut Isus. În Ierusalim, s-a deschis și Biserica Sfântului Mormânt. Aceasta este construită pe locul unde, potrivit multora, Isus a fost răstignit, îngropat și unde a înviat din morți. Ambele biserici respectă restricțiile anti-Covid prin limitarea numărului vizitatorilor și prin impunerea distanțării sociale. Granițele Israelului sunt încă închise pentru turiști și nu se știe în mod oficial când vor fi redeschise.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 829, difuzată în iunie 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Fii parte la răspândirea Cuvântului Domnului, la vestirea venirii Lui și la echiparea credincioșilor: https://alfaomega.tv/donatii