Se răspândește extremismul islamic Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  14.09.2020

Răspândirea extremismului islamic violent este o altă cauză a creșterii persecuției Bisericii. Open Doors plasează Afganistanul, Somalia și Libia pe locul doi, trei și patru ca fiind cele mai periculoase țări pentru creștini.

David Curry, președintele organizației Open Doors: Nu puteți privi lista organizației World Watch fără să înțelegeți tendința extremismului islamic. Sunt state precum Somalia și Libia unde fracțiunile tribale și grupurile extremiste au cale liberă. În Somalia, dacă autoritățile suspectează că sunteți creștini, sau dacă sunteți creștini, veți fi executați fără dreptul la un proces. Acestea sunt locuri foarte periculoase.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 810 – ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://www.facebook.com/StirileAlfaOmega