Se strâng legăturile între Emirate, Israel și Palestina? Jerusalem DateLine 329, mai 2020

Adaugat la :  28.05.2020

După un an și jumătate, Israelul are în sfârșit un guvern. Dar va rezista? Apoi, pentru prima dată în istorie, un zbor din Emiratele Arabe Unite aterizează pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Apoi, noi săpături scot la iveală construcții de pe vremea lui Isus. Apoi, noi săpături scot la iveală construcții de pe vremea lui Isus. Și aflăm povestea miraculoasă a clădirii Shalva, unde oameni dedicați și iubitori le oferă întreaga atenție copiilor cu nevoi speciale.

Programul de știri a fost difuzat inițial de CBN, în 22 mai 2020.

Știri și reportaje din perspectivă creștină, despre subiecte care privesc întreaga lume găsești aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/