Semnificația semnării tratatului de pace dintre Israel și Emirate RSP 125, cu Marius Birgean

Adaugat la :  24.09.2020

O nouă ediție a emisiunii „Realități și perspective”! Suntem onorați de prezența în studio a pastorului Marius Birgean, de la Biserica „Emanuel” din Timișoara . De ce alăturăm adjectivul „istoric” acordului de pace semnat între Israel, Emiratele Arabe Unite și Bahrain? De ce încearcă presa să minimalizeze importanța evenimentului? Află care sunt actorii principali din această poveste, ce rol joacă fiecare, care sunt personajele pozitive și cele negative.

Emisiunea „Realități și perspective” se difuzează pe canalul Alfa Omega TV sâmbăta, de la

Vizionează, dă like și distribuie. Dacă vrei să vezi și alte materiale, abonează-te la acest canal de YouTube.

Materiale asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Alte date despre evenimente actuale găsești pe noua pagină de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts

RSP 125