Sfârșitul vremurilor în teologia creștină | Realități și perspective 140, cu Adrian Țunea

Adaugat la :  6.05.2021

De ce e important să ne gândim la sfârșitul timpului dacă în Biblie scrie să nu ne preocupe „vremurile și soroacele”? Ce spune Biblia despre Necazul cel Mare? Ce e Mileniul? Dar Anticristul? „Mireasa” e o persoană sau simbolizează ceva? Care e mesajul pildei despre ațipirea fecioarelor? Răspunsuri la aceste întrebări și multe altele de acest tip le afli urmărind programul până la final.

Consultă aici toate edițiile emisiunii „Realități și perspective”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională