Simbolul prieteniei dintre Israel și SUA a fost vandalizat Știre Jerusalem Dateline

Adaugat la :  10.07.2020

Când președintele Trump a recunoscut anul trecut suveranitatea Israelului la Înălțimile Golan, în semn de recunoștință, Israelul a numit o comunitate după el.

Recent, vandalii au dat jos literele care formau numele comunității. Tuly Weisz, fondatorul organizației Israel 365 crede că gestul a fost menit să submineze prietenia dintre SUA și Israel. Așadar, în onoarea Zilei Independenței SUA, au reparat semnul și au plantat copaci pentru înfrumusețarea zonei.

„Ziua de 4 iulie e o mare sărbătoare în SUA și în Israel deopotrivă, avem șansa să ne putem arăta aprecierea și să celebrăm prietenia reciprocă dintre Israel și SUA.”

Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 335, în iulie 2020. Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp...

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega!