Situația legată de pandemie în America

Adaugat la :  27.03.2020

În America s-a decretat stare de urgență. Oficialitățile se tem că o epidemie ar putea copleși spitalele. Astfel, ei au cerut oamenilor să nu se strângă mai mult de zece oameni într-un loc. Școlile sunt închise în cel puțin 36 de state, afectând peste 30 de milioane de studenți din țară. În multe state, barurile, restaurantele și alte afaceri au fost închise. În California, cel mai mare stat, oamenii rămân acasă pe o perioadă nedefinită. În domeniul medical, potrivit unui studiu efectuat în rândul pacienților, s-a ajuns la concluzia că boala lovește tinerii mai tare decât s-a crezut inițial. Dintre cei spitalizați cu coronavirus, 38% au vârsta cuprinsă între 20 și 54 de ani, iar 12% dintre cei care au ajuns la terapie intensivă au vârsta între 20 și 44 de ani. Între timp, medicii spun că medicamentul „Chloroquine” folosit pentru tratarea malariei este promițător.

Donald Trump: Va fi palpitant. Va schimba situația. Sau poate nu. Dar având în veredere ce văd eu, s-ar putea să schimbe situația.

Adriana: Președintele și echipa sa încurajează americanii să își păstreze calmul în timpul crizei.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri