Speranta in mijlocul suferintei, dupa atentatul de la sinagoga din California

Adaugat la :  9.05.2019

Dupa atentatul de la sinagoga din California, pentru a reaminti oamenilor ca exista nadejde, comunitatea de credinciosi s-a intrunit si a facut apel la unitate.

Robert McElroy: O tristete si o suferinta patrunzatoare a rasunat in tara noastra. De data aceasta nu a venit de departe, ci de la noi, din comitatul San Diego. Apoi, cu putin timp mai tarziu, s-a auzit un sunet si mai puternic. Un sunet al rezistentei, al puterii si al nadejdei. Un semn al credintei in Dumnezeu. Un semn al dorintei de a gasi dragoste chiar si in mijlocul unor circumstante terifiante.

Oameni apartinand unor diverse denominatii crestine s-au alaturat comunitatii evreiesti ca sa se roage si sa cante, si au promis ca vor ramane credinciosi. Dumnezeu sa ii binecuvanteze! Tocmai de asta avem nevoie acum, de dragoste si de unitate.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 773 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri