Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Speranta in mijlocul suferintei, dupa atentatul de la sinagoga din California

Adaugat la :  9.05.2019

Dupa atentatul de la sinagoga din California, pentru a reaminti oamenilor ca exista nadejde, comunitatea de credinciosi s-a intrunit si a facut apel la unitate.

Robert McElroy: O tristete si o suferinta patrunzatoare a rasunat in tara noastra. De data aceasta nu a venit de departe, ci de la noi, din comitatul San Diego. Apoi, cu putin timp mai tarziu, s-a auzit un sunet si mai puternic. Un sunet al rezistentei, al puterii si al nadejdei. Un semn al credintei in Dumnezeu. Un semn al dorintei de a gasi dragoste chiar si in mijlocul unor circumstante terifiante.

Oameni apartinand unor diverse denominatii crestine s-au alaturat comunitatii evreiesti ca sa se roage si sa cante, si au promis ca vor ramane credinciosi. Dumnezeu sa ii binecuvanteze! Tocmai de asta avem nevoie acum, de dragoste si de unitate.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 773 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.