Statuia unui zeu păgân a fost expusă la Roma

Adaugat la :  20.11.2019

Statuia unui zeu care reprezintă jertfirea minorilor a fost expusă la Roma în cadrul unei celebrări a culturii cartagineze. Este vorba de Moloh, zeul păgân care a cerut oamenilor să arunce copiii în interiorul său în semn de închinare. O statuie asemănătoare este expusă la Colosseum, locul unde creștinii erau măcelăriți în Roma Antică. Potrivit știrilor LifeSite acesta nu este un loc porivit pentru creștini și se consideră o batjocură la adresa martirilor credincioși din vremurile biblice.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 801 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine:https://alfaomega.tv/stiri