SUA isi exprima ingrijorarea pentru soarta crestinilor din Orientul Mijlociu

Adaugat la :  23.08.2019

Cea mai numeroasa delegatie bipartizana a Camerei Reprezentantilor din SUA a vizitat Israelul in aceasta saptamana pentru a-si exprima sustinerea fata de statul evreiesc. Reprezentantii Congresului s-au intalnit cu lideri israelieni si palestinieni. Ei si-au exprimat si ingrijorarea pentru soarta crestinilor din Orientul Mijlociu. Am stat de vorba cu liderul minoritatilor la Casa Alba, Kevin McCarthy care a spus ca SUA trebuie sa lupte impotriva persecutarii crestinilor.

Kevin McCarthy, liderul minoritatilor la Casa Alba: Trebuie sa ne asiguram ca luam masurile necesare pentru a-i proteja, pentru ca ei sa isi poata practica credinta crestina, pentru a putea calatori fara teama asa cum o fac altii care apartin altor religii. Oamenii nu trebuie sa fie persecutati din cauza credintei lor.

Emily Jones: Crestinii fac parte dintre minoritatile religioase cele mai persecutate in Orientul Mijlociu.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri