SUA primește mai mulți refugiați

Adaugat la :  11.05.2021

America își deschide granițele mult mai larg pentru a primi zeci de mii de refugiați care așteaptă să intre în țară. Președintele Biden și-a propus să crească de patru ori numărul de refugiați, de la 15.000, permiși de fostul președinte Trump, la 62.500. Această știre este aplaudată de agențiile religioase, care lucrează la relocarea acestor oameni vulnerabili.

Chris Palusky, Bethany Christian Services: Iată care este mesajul: Statele Unite primesc, din nou, refugiați.

Un astfel de grup este Bethany Christian Services care a trebuit să renunțe la evanghelizare și la birouri, deoarece numărul refugiaților a scăzut în timpul administrației Trump. Chris Palusky spune că bisericile se pregătesc să primească noi refugiați de la preluarea conducerii țării de către președintele Biden.

Chris Palusky: În calitate de credincioși, de adepți ai lui Isus, acestea sunt vești bune: bisericile așteaptă să slujească refugiaților vulnerabili. Trebuie să slujim văduvelor, orfanilor și străinilor. Acum avem oportunitatea.

Casa Albă urmează să crească numărul refugiaților admiși la 125.000 de persoane începând cu următorul an fiscal.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 878, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională