Suflare de viață

Adaugat la :  11.05.2021

India continuă să lupte împotriva pandemiei care devastează această țară. Recent, s-a doborât un nou record trist, 400.000 de cazuri pe zi. Situația este mai gravă datorită lipsei de oxigen medical din țară.

George Thomas, reporter: Odată cu creșterea numărului de infectări zilnice, cererea de oxigen medical este de șapte ori mai mare.

Victor Emmanuel, Operation Blessing India: Datorită cerereii pentru oxigenul medical, acesta se vinde la negru de 300 - 400 de ori mai scump. Însă oamenii au nevoie disperată de oxigen medical.

Reporter: Victor Emmanuel, de la Operation Blessing, face parte din echipa care împarte 150 de cilindri cu oxigen medical la Spitalul Philadelphia Ambala Mission.

Victor Emmanuel: Având în vedere că Operation Blessing asigură oxigen medical spitalului, noi putem trata în jur de 950 de pacienți COVID. Astfel, aceasta este o are binecuvântare pentru pacienții care vin la spital.

Reporter: Spitalul, fondat de un misionar american în 1887, este un centru COVID desemnat, unde sunt tratați sute de pacienți. Directorul spitalului a declarat echipei de știri CBN că lipsa de oxigen medical din întreaga țară contribuie la intensificarea crizei.

Dr. Sunil Sadiq, Spitalul Philadelphia Ambala: Este o problemă când pacienții vin cu o saturație scăzută de oxigen, deoarece trebuie să îi refuzăm.

Reporter: Potrivit dr. Sadiq, virusul distruge multe vieți în India, printre care se află și mulți creștini. Mai bine de 230.000 de creștini au murit deja în India de COVID și, potrivit experților, numărul morților se va dubla în următoarele săptămâni. Potrivit dr. Sadiq, spitalul e mai mult decât un loc unde se tratează pacienți.

Dr. Sunil Sadiq: Când vin pacienții, noi ne rugăm de trei sau de patru ori pentru ei. Când vin, ei simt că în spital lucrează o putere divină.

Reporter: Experții din domeniul sănătății din India salută decizia președintelui Biden de a abandona brevetarea vaccinurilor împotriva viruslui COVID, permițând astfel țărilor ca India să își mărească rezerva. Emmanuel cere oamenilor din întreaga lume să nu uite de India în aceste vremuri.

Victor Emmanuel: Oamenii suferă în întreaga lume și vă rog să vă rugați pentru India, pentru vindecare, pentru mângâierea Domnului și pentru pace.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 878, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională