Supraviețuitoarea

Adaugat la :  2.06.2021

Poker și emisiunea de televiziune ”Survivor”. Ambele au fost obsesii pentru Anna Kate. Astfel, când a devenit concurentă la ”Survivor Cambodgia” ea, o concurentă înverșunată, s-a simțit în mediul ei. După ce a fost dată afară din joc la mijlocul sezonului, Anna s-a prăbușit. Cum și-a revenit din această experiență copleșitoare? Urmăriți.

Annei Kate i-au plăcut mereu jocurile strategice. Ea a participat la ”Survivor” sezonul 32 Kaoh Rong înainte să fi devenit un jucător profesionist de poker.

Anna Kate: Mi-au plăcut ”Survivor” și pokerul deoarece sunt jocuri asemănătoare și seamănă cu viața. Trebuie să te adaptezi la diverse situații. Trebuie să înțelegi oamenii, să analizezi situații. ”Survivor” și pokerul au devenit obsesiile mele, idolii mei.

Fiica unui tată evreu și a unei mame rusoaice, în copilărie Anna a mers la biserică, însă a spus că religia a stat în calea unei relații autentice cu Dumnezeu.

Anna Kate: Sunt diverse reguli de urmat, diverse lucruri de făcut. Nu mi-a plăcut. M-am simțit foarte constrânsă. M-am îndepărtat de Dumnezeu. Am crezut cu adevărat că Dumnezeu nu e real și astfel am ajuns la concluzia că Dumnezeu nu există.

Apoi, părinții ei au divorțat. Pe vreme aceea, Anna a devenit atee.

Anna Kate: M-am simțit abandonată. M-am simțit respinsă. Tatăl meu a fost un tată bun și el nu m-a părăsit în mod definitiv. Petreceam fiecare sfârșit de săptămână cu el. Am suferit mult. Am căutat satisfacția, dragostea, dar nevoile mele nu au fost niciodată împlinite.

În adolescență și-a făcut o pasiune din jocul de poker.

Anna Kate: Jucau poker și mi-au cerut să joc și eu. Când îmi place ceva, merg până la capăt. Devin foarte pasionată, cu adevărat determinată. Este un joc strategic. Pokerul e mai mult decât pare a fi. Am crezut că e un joc foarte fascinant. Am devenit dependentă.

După absolvirea liceului a studiat biologia. În loc să fi studiat medicina, ea s-a mutat cu prietenul ei, un jucător de poker care a ajutat-o să-și îmbunătățească cunoștințele.

Anna Kate: Jucam toată ziua. Mergeam să luăm cina, apoi veneam acasă și jucam poker toată noaptea. Am avut succes? Nu, nu am participat la campionate importante. M-am abținut. La unele campionate am câștigat 10.000 de dolari pe zi, la altele 3.000 sau 4.000 de dolari. A fost distractiv.

În sufletul ei, Anna nu era așa de fericită pe cât părea.

Anna Kate: Am avut o viață spontană, nu a fost rodnică. Sufletul meu era distrus.

Anna spune că atunci când a auzit că se fac audiții pentru emisiunea ei preferată ”Survivor”, a fost cuprinsă de speranță.

Anna Kate: Nu prea am făcut față la audiție și i-am întrebat de ce m-au chemat. O dădusem în bară la interviu. Ei au spus: ”Nu, Anna, am văzut că ai potențial.”

Anna a trebuit să părăsească emisiunea la mijlocul sezonului și s-a întors acasă copleșită. Ea spune că viața ei a început să capete sens. Anna a început să caute sensul vieții și relația cu prietenul ei s-a destrămat.

Anna Kate: Am trecut printr-o perioadă întunecată, în care nu știam ce să fac cu viața mea, deoarece nu mă mai atrăgea să joc poker. Înainte voiam să joc în fiecare zi. Fostul meu prieten s-a mirat că nu mai joc poker.

Distrusă și disperată, ea a strigat la Dumnezeu.

Anna Kate: Am știut că sunt într-o relație pe care trebuia să o rup. Îmi amintesc că am îngenuncheat. Eram frântă. Îmi amintesc că am spus: ”Doamne, dacă ești adevărat, arată-Te. Ce să fac cu viața mea? M-am rătăcit și nu știu ce să fac.”

Au trecut două săptămâni și Anna nu a primit răspunsul căutat. Ea a fost invitată împreună cu alte vedete de emisiuni de tip reality pentru a merge în școli și a împărtăși cu elevii mesaje pozitive despre experiențele ei. După program, una dintre celebrități a spus că a primit un mesaj de la Dumnezeu.

Anna Kate: El a spus că L-a simțit pe Duhul Sfânt și că Dumnezeu există. Am fost mirată și mi-a dat de gândit ceea ce a spus el.

Deodată ea a înțeles despre ce vorbise respectiva vedetă. I-a povestit despre un drum pe care îl făcuse în adolescență la Ierusalim cu un grup de studenți. Mersese cu un prieten la Zidul Plângerii.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 881, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.