Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Sute de mii de copii afectați de o penurie de alimente pe plan global Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  13.08.2020

Pandemia a cauzat o penurie de alimente pe plan global care a dus la moartea a mii de copii din întreaga lume. Potrivit unui raport al Organizației Națiunilor Unite, pandemia și restricțiile au îngreunat și mai mult situația comunităților înfometate. Criza sanitară a afectat aprovizionarea cu mâncare a populației pe plan global. Astfel, familiile au rămas fără mâncare. Multe sate au fost izolate și nu au primit hrană sau îngrijire medicală. Copiii mici sunt cei mai afectați, mai ales cei din taberele de refugiați din zonele urbane. Fundația creștină World Vision a răspuns nevoii urgente.

Erica Van Deren: Zece mii de copii vor muri lunar din cauza bolilor. Apoi, încă 550.000 de copii vor ajunge în stare gravă din cauza malnutriției. Aceste efecte nu se referă la viitor, ci la prezent, iar noi, cei de la World Vision le vedem prin diverse programe în întreaga lume.

World Vision ajută copiii și familiile din 70 de țări din întreaga lume. Sprijină comunitățile să aibă grădini pentru a deveni independente, în timp ce vestește speranța Evangheliei.

Erica Van Deren: Scopul nostru este de a-L sluji pe Dumnezeu, care poate birui totul. În calitate de credincioși, ne bizuim pe acest fapt. Apoi, Dumnezeu ne-a chemat ca să fim mâinile și picioarele Sale în lume. Astfel, putem sprijini comunitățile noastre, dar putem ajuta pe plan global, ne rugăm pentru copii, colaborăm cu organizații ca World Vision. Donăm bani și bunuri, așa cum mulți din familiile voastre o pot face. În calitate de credincioși, suntem chemați să facem lucrarea Domnului în aceste vremuri tulburi.

Potrivit World Vision, pandemia a cauzat cea mai mare criză globală în cei 70 de ani de existență ai organizației.


Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 839, difuzată în august 2020.


Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.