Tensiune între Donald Trump și susținătorii săi

Adaugat la :  17.10.2019

Invadarea Siriei de către Turcia a cauzat tensiuni între președintele Trump și unii dintre cei mai puternici susținători ai săi. Este vorba despre creștinii evanghelici. Au fost retrași în jur de 50 de soldați americani din zonă, după ce Trump a anunțat că Statele Unite nu va sta în calea acțiunii Turciei. Unii dintre liderii evanghelici din America l-au criticat pe președinte. Tony Perkins, președintele Comisiei pentru Libertatea Religioasă Internaţională, a spus în cadrul emisiunii Faith Nation de la CBN că este de o importanță crucială apărarea democrației în acel teritoriu și de a spune adevărul celor de la putere.

Tony Perkins, președintele Comisiei pentru Libertatea Religioasă Internaţională a SUA : Respectăm și apreciem în mod profund munca președintelui. Mă rog pentru el în fiecare zi. Însă mă simt obligat, asemenea altor lideri evanghelici, să apăr ceea ce cred că este corect și să îi apăr pe alții, pe cei credincioși și apoi pe alții. Sunt de părere că fiecare ființă umană ar trebui să aibă dreptul să își aleagă credința și să își practice credința fără a fi amenințată de guvern sau de alte organe politice.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri