Trailer RSPM 15 iunie 2021

Adaugat la :  15.06.2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, în cadrul rubricii RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII, se va discuta pe marginea următoarelor subiecte: parlamentul UE identifică avortul ca fiind un drept fundamental, evenimentul LGBT care L-a portretizat pe Isus ca transgender, cuplul creștin pakistanez condamnat pentru blasfemie a fost achitat, Ayatollah Ali Khamenei a ținut un discurs sfidător la adresa Americii, votul pentru noul guvern israelian este programat pentru duminică, iar organizația AMBASADA CREȘTINĂ IERUSALIM asigură Israelul de sprijinul său ferm. Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la ora 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Trailer RSPM 15 iunie 2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN,

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională