Trailer emisiune Jerusalem DateLine 345 Septembrie 2020

Adaugat la :  17.09.2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline:

În apropierea sărbătorilor mari evreiești, Israelul ar putea intra din nou în carantină.

Apoi: mare entuziasm legat de acordul de pace dintre Israel și Emiratele Arabe Unite, însă unele state arabe așteaptă rezultatul alegerilor din SUA.

Mai apoi, Îl vom vedea pe Dumnezeul la lucru în Iran.

Într-o acțiune preventivă avansată, poliția israeliană testează o nouă armă pentru a apăra granița de sud a Israelului cu Gaza împotriva amenințărilor cu baloane explozive.

Un nou documentar despre Iron Dome, sistemul de apărare antirachetă și oamenii pe care îi protejează.

O vizită la 9/11 Living Memorial din Israel, la 19 ani de la atacurile teroriste din SUA.

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, de la ora 19:30, pe canalul Alfa Omega TV și pe pagina de Facebook https://facebook.com/stirilealfaomega