Trailer Jerusalem Dateline 12 septembrie 2020

Adaugat la :  11.09.2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline...

Intrăm în al zecelea an al emisiunii Jerusalem Dateline și marcăm 20 de ani de transmisiune pentru CBN din Orientul Mijlociu.

Am vorbit despre soldații israelieni și voluntarii creștini care îi ajută pe vecinii musulmani, despre suferința teribilă a creștinilor în mâinile SI, despre descoperirile arheologice și evenimentele profetice care continuă să facă istorie și să împlinească Biblia. Toate acestea și multe altele la Jerusalem Dateline.

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, de la ora 19:30 ep canalul Alfa Omega TV și pe pagina de facebook https://

facebook.com/stirilealfaomega