Trailer Jerusalem Dateline 24 octombrie 2020

Adaugat la :  22.10.2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline... În ciuda obținerii unui armistițiu, luptele continuă între Armenia și Azerbaidjan. Președintele Armeniei spunea pentru CBN că în spatele conflictului este Turcia. Turcia a adus militanții islamici în regiune și a schimbat configurația întregului conflict. Apoi, unii sunt de părere că Arabia Saudită ar fi următoarea națiune din Orientul Mijlociu care va face pace cu Israelul. Cred că aceasta va avea loc, e doar o chestiune de timp. Și, după Acordurile Avraam, viceprimarul Ierusalimului conduce o întâlnire de femei istorică în Dubai.

Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline, sâmbătă. 24 octombrie, de la 19:30 pe canalul Alfa Omega TV și pe pagina de facebook Știrile Alfa Omega!