Trailer Jerusalem Dateline 26 septembrie 2020 știri din Orientul Mijlociu Alfa Omega

Adaugat la :  24.09.2020

Va urma la Jerusalem Dateline, sâmbătă, 26 septembrie 2020, de la 19:30, ls Alfa Omega TV: Cele mai bune timpuri dar și cele mai rele, în timp ce Israelul semnează acordurile istorice cu Emiratele Arabe Unite și cu Bahrain, apoi intră în perioada sărbătorilor și are parte de o nouă carantină.

Apoi, sistemul israelian anti-rachetă apare într-un nou documentar. Mai mult, despre Rosh Hashana, Sărbătoarea Trâmbițelor.

Despre rugăciunile speciale slichot, rugăciuni de iertare.

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, de la ora 19:30, pe canalul Alfa Omega TV și pe pagina de facebook https://

facebook.com/stirilealfaomega

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri